Zonnepanelen: uw eigen energie centrale

Minder energiekosten
De zon schijnt gratis en is een onuitputtelijke bron van energie. Zonne-energie is duurzaam, stil, veilig en schoon. Zonnepanelen zijn daarom nog steeds in opkomst. Zonnepanelen zijn gunstig voor uw energierekening én dragen bij aan een beter milieu. Steeds vaker voeren wij projecten uit waarbij wij zonnepanelen installeren in combinatie met een warmtepompsysteem.

Uw PV-systeem met A-merken
Settels Installatietechniek heeft ruime ervaring met het installeren van zonnepanelen. Wij zijn officieel dealer van Nefit en HR Solar zonnepanelen. Deze panelen kunnen zowel in het dak als op de dakpannen gemonteerd worden. Uiteraard bieden wij ook zonnepanelen aan voor platte daken. Tevens installeren wij ook producten van Remeha en andere fabrikanten.

Persoonlijk advies en maatwerk
Wij zullen u op deze website niet vermoeien met allerlei rekenvoorbeelden en modellen. Zonnepanelen zijn een lange termijn investering en het nut is sterk afhankelijk van de situatie waarin ze toegepast gaan worden.

Heeft u interesse in zonnepanelen en vraagt u zich af of het in uw situatie een verstandige investering is. Wij komen bij u langs, geven gratis voorlichting (ook m.b.t. subsidie) en advies en indien gewenst maken een vrijblijvende offerte.

BELLEN: 0251 65 62 50

CONTACT | ADVIES | OFFERTE

Bel 0251 65 62 50 of stuur een mail:
info@settelsinstallatietechniek.nl